Introducere in Home Recording

Salut si bine ai venit pe pagina home-recording.ro

Am creat aceasta pagina candva la inceputul anului 2013. Scopul ei este sa vina in ajutorul celor care vor sa cunoasca, sa afle mai multe despre inregistrarile audio, despre studiouri de inregistrari in general, despre soft-urile care se utilizeaza si in general despre muzica.

Site-ul a venit din nevoia de mea de a afla informatii despre inregistrarile audio. Mai multe despre mine si povestea mea poti citi aici. Am tot cautat si am gasit foarme multe informatii, majoritatea in limba engleza. Am observat ca nu era niciun site/blog de specialitate in tara noastra. Mai exista articole dar in general sunt adresate celor care cunosc deja “tainele” inregistrarilor. Asa ca am creat eu un blog si am scris si un e-book “Introducere in home-recording” pe care il poti descarca gratuit introducand adresa de mail. Este un pdf ce ar trebui sa lamureasca anumite neclaritati, in special celor care sunt la inceput de drum si nu stiu care e cea mai buna alegere pe care o pot face atunci cand vine vorba de placi de sunet, calculator, microfon, boxe etc.

Tehnologia s-a schimbat si acum, in anul 2013 ne permite sa facem inregistrari de inalta calitate cu investitii minime. Totul tine de determinarea pe care o ai in a face ceva deosebit, calitativ. Lumea va aprecia aceste lucruri. Iar acest site doreste sa aduca informatiile necesare, sa creeze o comunitate si sa ajute lumea sa faca muzica de calitate. Pentru ca, despre muzica e vorba.

Testimoniale

djundoo-005“Am apreciat si laudat initiativa www.home-recording.ro inca de la inceput cand Emanuel Alexandru mi-a prezentat-o. Ebook-ul conceput special pentru acest site contine cele mai bune si concentrate informatii despre “home recording” si este foarte folositor pentru cine doreste sa isi faca initierea in acest domeniu interesant. Daca puneam mana pe asa ceva in perioada in care am invatat eu despre sunet si productie ma scutea de multe batai de cap. Il recomand ;)”

Alexandru Damian aka Dj Undoo ( Artist Hip Hop, Inginer de sunet si producator muzical)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *