Bine ai venit pe home-recording.ro

Primul post, intr-o duminica ploioasa. Ploaie inseamna belsug. Asa va fi. La mai bine de un an de cand am gandit acest proiect, dupa multe modificari iata ca am ajuns intr-un stadiu aproape terminal (ce sumbru suna). Spus in alte cuvinte: greul de abia acum incepe. Tin sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat pana in acest moment. Intr-un fel sau altul.

Acest proiect vine in ajutorul celor care sunt noi in acest domeniu, cel al inregistrarilor audio.

O sa incerc sa pastrez un limbaj cat mai accesibil, si, in timp, sa evoluam si sa ridicam totul la un nivel superior.

Impreuna

  • Stiu ca sunt multi care au cunostinte si experienta mult mai vasta ca a mea.
  • Stiu ca sunt multi care nu au rabdarea necesara sa parcurga toate procesele.

Ideea e simpla. Eu stiu cam ce vreau sa fac. De asemenea o sa tin cont de toate sugestiile/parerile comunitatii. Dar deciziile o sa mi le rezerv. Te rog citeste pagina de disclaimer si de asemenea foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu mine.

Momentan nu am un studio fizic de care ma ocup, fiind orientat catre alte proiecte. Dar, nu exista luna (cateodata si saptamana) sa nu intru intr-un studio de inregistrari pentru a lucra, sau doar pentru a asculta proiectele altora. Sunt foarte multi profesionisti in Romania care se dedica muncii de studio si daca ai nevoie de servicii de calitate, ai sectiunea studio.

Vreau ca peste 10 ani acest site sa fie o referinta in Romania pentru initierea in Home-Recording. Acestea fiind spuse, sa-i dam drumul.

One Reply to “Bine ai venit pe home-recording.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *