Bine ai venit!

Salut! Acesta este articolul introductiv, care va sta putin timp in fruntea listei cu articole publicate. Doresc sa adresez cateva cuvinte direct, inainte sa pornim la drum impreuna.

Ideea unui site de gen a inceput sa prinda contur in mintea mea in urma cu doi ani, cand am scris si majoritatea articolelor care sunt pana acum publicate (deci ce urmeaza o sa fie destul de fresh) cat si ghidul introductiv (pe care te invit sa-l downloadezi de aici). Ce mi-am propus cu el? Sa fie o platforma pentru cei mai putin initiati in tainele home-recordingului. Sa invatam impreuna.

Sunt o persoana fizica; nu sunt vreo firma sau vreun personaj fantoma al unei companii care incearca sa se imprieteneasca cu tine ca apoi sa incerce sa-ti vanda te miri ce chestii. Tot ce-ti voi recomanda va fi ceva care a trecut prin “mana” mea sau a colaboratorilor mei.

Voi incerca sa contribui cat mai des cu informatii la acest site, sa-l dezvolt in permanenta. Asa ca daca e ceva ce nu-ti convine sau alte sugestii, te rog foloseste cu incredere sectiunea CONTACT.

Te poti conecta cu mine pe pagina de facebook a site-ului. De asemenea exista si un cont de google plus si unul de youtube. Cat despre twitter, e si el prezent.

3 Replies to “Bine ai venit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *